Fine Fleur Recruitment is uw partner in werving en Selectie (talent acquisition, talent sourcing, recruitment) & executive search.

VISIE FINE FLEUR RECRUITMENT

Bij Fine Fleur Recruitment staat loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij creëren voorwaarden om uw eigen koers te kunnen bepalen. Dit betekent dat wij onze kandidaten stimuleren na te denken over hun persoonlijke ontwikkeling, de juiste richting te kiezen en verder te groeien.

Dit model is de succesformule voor een langdurige relatie met onze kandidaten en opdrachtgevers. Wij bieden onze kandidaten in overleg begeleiding en ondersteuning op het moment dat daar behoefte aan is.

Heeft U niet een passende vacature op onze site gevonden maar bent U wel op zoek naar een nieuwe uitdaging / werkomgeving? Stuur dan uw CV. Zodra wij een passende functie binnenkrijgen, nemen wij contact met u op.

Bel

06-19 03 15 11

Adres

Fine Fleur Recruitment 
Bunuelstrook 15
2726 RX Zoetermeer

h

Info KVK

Fine Fleur Recruitment & Advies is statutair gevestigd te Zoetermeer en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Den Haag onder nummer 27304172. Het BTW-nummer van Fine Fleur Advies is NL 1868.37446.B01